Καθαρισμός Οικιών


Μια αχτίδα καθαριότητας στο σπίτι σας!

Με τους ρυθμούς της ζωής να γίνονται όλο και πιο έντονοι ,το νοικοκυριό για τον σύγχρονο άνθρωπο καταλήγει να είναι ένας ακόμη ¨πονοκέφαλος¨. Είτε χρειάζεστε γενικό ή τακτικό καθαρισμό , είτε μόλις μετακομίσατε/ανακαινίσατε το σπιτικό σας ,οι άνθρωποι της ΑΧΤΙΔΑ clean μπορούν να γίνουν οι δικοί σας άνθρωποι. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας απομακρύνει τη σκόνη αφήνοντας το σπίτι σας πιο καθαρό. Ένα υγιές περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας.

Επαγγελματισμός και διακριτικότητα

Το έμπιστο και έμπειρο προσωπικό μας ,φροντίζουν για σας, καθαρίζοντας γρήγορα και αποτελεσματικά δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια.Η εμπειρία μας στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού σε συνδυασμό με τη τεχνογνωσία μας και τη χρήση πιστοποιημένων προιόντων καθαρισμού εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στον χώρο σας.

Τακτικός καθαρισμός

Θέλετε να έχετε πάντα ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι; Διώξτε το άγχος των απρόσμενων επισκεπτών διαλέγοντας ένα από τα πακέτα υπηρεσιών μας προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και με τη συχνότητα που εσείς επιθυμείτε.

Έκτακτος καθαρισμός

Πλησιάζουν οι γιορτές και σας πιάνει ο πανικός για το πως θα προλάβετε να κάνετε γενικό καθαρισμό . Καλέστε εμάς και ξεγνοιάστε! Δε θα χρειαστεί να ξανά χάσετε τον πολύτιμο σας χρόνο  με τις «αγγαρείες» του σπιτιού !

Μήπως μόλις μετακομίσατε στο καινούριο σας σπίτι  ή μόλις πραγματοποιήσατε μια ανακαίνιση και χρειάζεστε έναν αρχικό καθαρισμό ; Εμείς είμαστε εδώ να φροντίσουμε ο χώρος να γίνει το καθαρό φρεσκομυρωδάτο περιβάλλον που χρειάζεται ένα σπίτι για να γίνει σπιτικό!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη καλύτερη λύση για εσάς και την οικία σας!

Μη ξεχάσετε να ρωτήσετε και για τις προσφορές μας!